Рус Бел Eng 中文

Дадатковыя перапынкі і апрацоўка памяшканняў: як у цяперашніх умовах пякуць хлеб у Магілёве

Штодзённае вымярэнне тэмпературы – сёння адзін з абавязковых складнікаў працы многіх прадпрыемстваў. А яшчэ апрацоўка рук антысептыкам, выкарыстанне маскі, бяспечная працоўная дыстанцыя, дэзынфекцыя вытворчых памяшканняў.

Такія меры засцярогі дазваляюць беларускім прадпрыемствам стабільна працаваць ва ўмовах распаўсюджвання каранавіруса. Пра недапушчальнасць прастою заводаў і фабрык і, як следства, спынення эканомікі не раз гаварыў Прэзідэнт. Наступствы такога кроку, паводле слоў кіраўніка дзяржавы, могуць абярнуцца катастрофай, страшнейшай за саму пандэмію.

СТБ

Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая