RU BY EN 中文
Twitter Instagram

Доследную партыю кансерваванай прарошчанай пшаніцы выпусцілі ў Быхаўскім раёне

Доследную партыю кансерваванай прарошчанай пшаніцы выпусцілі ў ААТ «Быхаўскі кансервава-агароднінасушыльны завод». Пра гэта расказаў кіраўнік акцыянернага таварыства Аляксандр Бондараў.

«Доследная партыя ў лінейцы прадукцыі нашай вытворчасці створана на падставе распрацовак дактаранта Беларускага дзяржаўнага эканамічнага ўніверсітэта Марыі Зяньковай, – адзначыў кіраўнік. – Час не стаіць на месцы, і з кожным годам усё больш людзей сочыць за сваім здароўем, выконвае правільнае харчаванне і займаецца спортам. Таму мы вырашылі парадаваць сваіх пакупнікоў такім здаровым і карысным прадуктам. Бо ўсім вядома, што парасткі пшаніцы ўтрымліваюць шэраг неабходных чалавеку вітамінаў, мікра- і макраэлементаў, ферментаў і амінакіслот».

Сёння выпушчана 400 слоікаў кансерваванай прарошчанай пшаніцы. У хуткім часе яны паступяць на беларускі і расійскі рынкі. На прадпрыемстве спадзяюцца, што здаровы прадукт будзе карыстацца высокім попытам і не залежыцца на прылаўках магазінаў. На сёння вядзецца падрыхтоўка неабходнай дакументацыі для запуску прадукцыі ў масавую вытворчасць.

БЕЛТА

Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая