На Магілёўшчыне завяршаецца ўборка агародніны: морквы, буракоў, бульбы. Лук - ужо ў сховішчах. На палях застаецца толькі капуста. Яе зразаюць пасля замаразкаў, калі ў лісці назапашваецца максімальная колькасць пажыўных рэчываў і вітамінаў. Як растлумачылі ў аблсельгасхарчы, сёлета добры ўраджай агародніны
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
08.10.2025 - 16:58
У Магілёўскай вобласці выраслі аб'ёмы агародніны, што закладваюцца на захоўванне ў міжсезонны перыяд
08.10.2025 - 16:03
У Прымор'і адкрыўся Адзіны цэнтр дэманстрацыі, продажу і абслугоўвання беларускай тэхнікі
06.10.2025 - 09:30
Фінансаванне дзейнасці тэатраў і бібліятэк будзе павялічана ў Беларусі