Вы калі-небудзь задумваліся, хто распрацоўвае тыя самыя тэхналогіі, па якіх потым нашы прадпрыемствы выпускаюць прадукцыю? Большая частка з іх належыць аўтарству вучоных і студэнтаў з Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта харчовых і хімічных тэхналогій. Толькі за мінулы год навукоўцамі ўніверсітэта ў вытворчасць укаранёны 30 распрацовак, у 2022 годзе – 27. А нядаўна светлыя розумы вярнуліся з Санкт-Пецярбурга з міжнароднай выставы «Высокія тэхналогіі, інавацыі, інвестыцыі» з высокімі ўзнагародамі, галоўная з якіх Гран-пры.
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
27.06.2024 - 15:09
У БДУТ стартаваў прыём дакументаў - адкрылі кампанію мэтавікі
27.06.2024 - 09:16
У Магілёве праваахоўнікі адпрацавалі дзеянні пры няштатных сітуацыях падчас масавых мерапрыемстваў
26.06.2024 - 18:46
26.06.2024 - 14:22
Форум па супрацоўніцтве ў галіне адукацыі Цяньцзінь - Магілёў праходзіць у МДУ імя А.А. Куляшова