Вы калі-небудзь задумваліся, хто распрацоўвае тыя самыя тэхналогіі, па якіх потым нашы прадпрыемствы выпускаюць прадукцыю? Большая частка з іх належыць аўтарству вучоных і студэнтаў з Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта харчовых і хімічных тэхналогій. Толькі за мінулы год навукоўцамі ўніверсітэта ў вытворчасць укаранёны 30 распрацовак, у 2022 годзе – 27. А нядаўна светлыя розумы вярнуліся з Санкт-Пецярбурга з міжнароднай выставы «Высокія тэхналогіі, інавацыі, інвестыцыі» з высокімі ўзнагародамі, галоўная з якіх Гран-пры.
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
20.06.2024 - 17:11
Міжнародны маладзёжны ваенна-патрыятычны праект «Дарогамі Памяці і Славы» стартуе 22 чэрвеня
20.06.2024 - 16:43
Таццяна Ларына ўзначаліла абласное аддзяленне саюза журналістаў
20.06.2024 - 14:47
Новыя футурыстычныя прыпынкі ўпрыгожылі праспект Дзімітрава ў Магілёве
19.06.2024 - 18:21
19.06.2024 - 10:58
У Магілёве ўзнагародзілі пераможцаў конкурсу «І перамога на ўсіх адна»