Вы калі-небудзь задумваліся, хто распрацоўвае тыя самыя тэхналогіі, па якіх потым нашы прадпрыемствы выпускаюць прадукцыю? Большая частка з іх належыць аўтарству вучоных і студэнтаў з Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта харчовых і хімічных тэхналогій. Толькі за мінулы год навукоўцамі ўніверсітэта ў вытворчасць укаранёны 30 распрацовак, у 2022 годзе – 27. А нядаўна светлыя розумы вярнуліся з Санкт-Пецярбурга з міжнароднай выставы «Высокія тэхналогіі, інавацыі, інвестыцыі» з высокімі ўзнагародамі, галоўная з якіх Гран-пры.
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
24.02.2025 - 15:15
Новая экасцежка з'явіцца ў Год добраўпарадкавання ў кожным лясгасе Магілёўскай вобласці
21.02.2025 - 12:58
Магілёўская абласная арганізацыя РГА «Белая Русь» падвяла вынікі дзейнасці за 2024 год
21.02.2025 - 12:45
Выпускные экзамены у девятиклассников пройдут в школах со 2 по 13 июня
21.02.2025 - 10:46
21.02.2025 - 10:40
Візітка для турзлёту магілёўскай арганізацыі перарасла ў патрыятычны праект да 80‑годдзя Перамогі
21.02.2025 - 09:52
Магілёў уваходзіць у тройку самых азелянёных абласных цэнтраў