Вы калі-небудзь задумваліся, хто распрацоўвае тыя самыя тэхналогіі, па якіх потым нашы прадпрыемствы выпускаюць прадукцыю? Большая частка з іх належыць аўтарству вучоных і студэнтаў з Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта харчовых і хімічных тэхналогій. Толькі за мінулы год навукоўцамі ўніверсітэта ў вытворчасць укаранёны 30 распрацовак, у 2022 годзе – 27. А нядаўна светлыя розумы вярнуліся з Санкт-Пецярбурга з міжнароднай выставы «Высокія тэхналогіі, інавацыі, інвестыцыі» з высокімі ўзнагародамі, галоўная з якіх Гран-пры.
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
20.06.2025 - 10:27
Традыцыйная акцыя «Звон смутку» пройдзе на Буйніцкім полі пад Магілёвам 22 чэрвеня
19.06.2025 - 15:55
Прамыя тэлефонныя лініі пройдуць 21 чэрвеня ў Магілёўскай вобласці
19.06.2025 - 13:23
У Беларусі ўнеслі змяненні ў правілы аказання паслуг спецыяльнай сувязі