Вы калі-небудзь задумваліся, хто распрацоўвае тыя самыя тэхналогіі, па якіх потым нашы прадпрыемствы выпускаюць прадукцыю? Большая частка з іх належыць аўтарству вучоных і студэнтаў з Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта харчовых і хімічных тэхналогій. Толькі за мінулы год навукоўцамі ўніверсітэта ў вытворчасць укаранёны 30 распрацовак, у 2022 годзе – 27. А нядаўна светлыя розумы вярнуліся з Санкт-Пецярбурга з міжнароднай выставы «Высокія тэхналогіі, інавацыі, інвестыцыі» з высокімі ўзнагародамі, галоўная з якіх Гран-пры.
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
23.04.2025 - 14:55
Беларускім пенсіянерам з 1 мая прадаставяць скідку 50 працэнтаў на праезд у паяздах эканамкласа
23.04.2025 - 13:01
23.04.2025 - 12:49
Ад футбольных палёў да воркаўт-зон: якія новыя пляцоўкі з'явяцца ў Магілёве (відэа)