Удзельнікі «Марафону адзінства», якія прыбылі ў Бабруйск, наведалі кандытарскую фабрыку «Чырвоны харчавік». Экскурсія стала не толькі магчымасцю ўбачыць, як ствараюцца знакамітыя беларускія ласункі, але і пазнаёміцца з навінкамі вытворчасці.
Аб сучасных падыходах да вытворчасці, навінках і планах прадпрыемства расказала Настасся Хурсан, начальнік сектара па сувязях з грамадскасцю і СМІ. «Мы заўсёды аналізуем перавагі нашых спажыўцоў і стараемся адпавядаць іх чаканням. Цяпер запатрабаваны незвычайныя смакі. Напрыклад, нядаўна мы выпусцілі лімітаваную серыю зефіру са смакамі шампанскага і клубніц, латэ і салёнай карамелі. Гэтыя навагоднія ласункі ўжо атрымалі станоўчыя водгукі як ад спажыўцоў, так і ад блогераў».
Акрамя таго, фабрыка актыўна развівае імпартазамяшчальныя лінейкі. «Мы прапануем аналагі замежных брэндаў, якія не ўступаюць у якасці, а ў многім нават пераўзыходзяць. Гэта жавальны зефір, мармелад і дражэ. Напрыклад, нашы дражэ «Перапяліныя яйкі» сталі беларускай альтэрнатывай папулярным цукеркам. Прадукцыя вызначаецца меншай колькасцю цукру і выкарыстаннем натуральных інгрэдыентаў».
Фабрыка таксама займаецца выпускам прадукцыі з цукразаменнікамі. «Мы даўно пачалі развіваць лінейку для тых, хто аддае перавагу карысным ласункам. Ужо некалькі гадоў выпускаем зефір, халву і мармелад з заменнікамі цукру, якія запатрабаваны ў пэўнай катэгорыі спажыўцоў. Напрыклад, наша лінейка «NANOFit» адпавядае гэтым патрабаванням», - дадала Настасся Хурсан.
Госці прадпрыемства, сярод якіх былі артысты ансамбля песні, музыкі і танца «Белыя росы», высока ацанілі арганізацыю экскурсіі і якасць прадукцыі. «Беларускія ласункі - гэта брэнд. Мы вельмі рады, што трапілі на фабрыку «Чырвоны харчавік». Тут усё неверагодна смачна пахне і выглядае. Нам паказалі ўвесь працэс, пачынаючы з вытворчасці і заканчваючы ўпакоўкай. Асабліва прыемна бачыць шырокі асартымент якаснай айчыннай прадукцыі», - падзялілася салістка ансамбля Ганна Бурштын.
Дзяўчына адзначыла, што іх сям'я даўно аддае перавагу прадукцыі фабрыкі. «У нас у сям'і маленькае дзіця-алергік, таму мы заўсёды выбіраем прадукцыю «Чырвонага харчавіка». Яна абсалютна бяспечная. Для нас гэта важны паказчык даверу. Асабліва любім бананы ў шакаладзе і жэлацінавых мішак».
Кандытарская фабрыка «Чырвоны харчавік» на сённяшні дзень з'яўляецца лідарам у вытворчасці пасціла-мармеладных вырабаў у Беларусі і нястомна працуе над пастаянным паляпшэннем якасці і захаваннем традыцый. Кампанія даўно атрымала прызнанне за мяжой як вытворца і пастаўшчык якаснай і карыснай прадукцыі.
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
04.06.2025 - 12:54
04.06.2025 - 12:23
Нарыхтоўка кармоў на Быхаўшчыне: міжраённыя механізаваныя атрады прыйшлі на дапамогу аграрыям
04.06.2025 - 11:29
03.06.2025 - 16:30
Юрый Назараў: у Бабруйскай фабрыкі мастацкіх вырабаў вялікі патэнцыял для росту аб'ёмаў вытворчасці
03.06.2025 - 10:22
У Магілёўскай вобласці ў корманарыхтоўку ўключыліся ўсе раёны
02.06.2025 - 11:22
Чавусы зменьваюцца: новыя дарогі, скверы і камфорт у кожным двары