Работнікі і ветэраны працы РУП «Учгас БДСГА», а таксама жыхары горада Горкі і раёна сабраліся ў Палацы культуры УА БДСГА на ўрачыстае мерапрыемства, прысвечанае 180-гадоваму юбілею сельгаспрадпрыемства.
Да прысутных з прывітальнай прамовай звярнуўся дырэктар РУП «Учгас БДСГА» Аляксей Двайнішнікаў. Аляксей Віктаравіч коратка расказаў, што сабой уяўляе сельгаспрадпрыемствы, адзначыў яго дасягненні і лепшых работнікаў.
Начальнік галоўнага ўпраўлення інвестыцый, будаўніцтва і меліярацыі Анатоль Шыманоўскі зачытаў віншавальны адрас ад Міністэрства сельскай гаспадаркі і харчавання Рэспублікі Беларусь. Таксама Анатоль Анатольевіч уручыў узнагароды работнікам, якія праславіліся.
Кіраўнік Горацкага раёна Міхаіл Гулы звярнуўся да прысутных з цёплымі віншаваннямі. Міхаіл Уладзіміравіч адзначыў, што гэта гаспадарка з'яўляецца гонарам раёна. У штодзённай рабоце РУП «Учгас БДСГА» абапіраецца на свой багаты вопыт і пры гэтым упэўнена крочыць у нагу з часам, укараняючы ў вытворчасць актуальныя распрацоўкі айчыннай і замежнай аграрнай навукі.
Старшыня Горацкага раённага выканаўчага камітэта, дырэктар і прафсаюзны лідэр прадпрыемства ўручылі ўзнагароды лепшым работнікам РУП «Учгас БДСГА».
У святочны вечар на сцэне выступілі кіраўнікі Учгаса розных гадоў. Кожны з іх падзяліўся сакрэтамі поспеху. Успомнілі таксама самыя значныя дасягненні гаспадаркі, выдатных працаўнікоў і падзяліліся планамі на будучыню.
Ад УА БДСГА прадпрыемства павіншаваў першы прарэктар Андрэй Калмыкоў.
Пасля афіцыйнай часткі прысутных у зале чакала цікавая і насычаная канцэртная праграма.
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
19.02.2025 - 12:54
Ратавальнікі расказалі аб ліквідацыі наступстваў прарыву трубаправода ў Асіповічах
18.02.2025 - 08:58
Да канца года ў Магілёўскай вобласці пабудуюць тры комплексы па вырошчванні каштоўных парод рыб
14.02.2025 - 14:44
«Галоўнае - атрымаць наш, айчынны прадукт». Раман Галоўчанка аб развіцці цяплічнага агародніцтва
14.02.2025 - 14:28
Менш бульбы, больш гародніны і садавіны. Раман Галоўчанка аб смакавых перавагах беларусаў