У Краснаполлі (вул. Савецкая,19) 22 мая адбудзецца трэнінг «Гастраномія як частка турыстычнай галіны». Мерапрыемства з’яўляецца часткай рэалізацыі рэгіянальнай ініцыятывы «Рэгіянальны малочны куфэрак» праекта міжнароднай тэхнічнай дапамогі «Сеткавае ўзаемадзеянне для паляпшэння магчымасцей занятасці ў сельскіх раёнах Магілёўскай вобласці».
Падчас трэнінгу будзе дапрацаваны гастранамічны турыстычны маршрут «Слаўгарад–Чэрыкаў–Краснаполле», а ўдзельнікі змогуць далучыцца да падрыхтоўкі сыру «Качота». Таксама плануецца вызначыць напрамкі развіцця рэгіянальнага гастранамічнага турыстычнага маршруту і пачаць распрацоўку стратэгіі яго прасоўвання.
Рэд.
Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная гіперспасылка на mogilev-region.gov.by абавязковая
04.06.2025 - 12:54
04.06.2025 - 12:23
Нарыхтоўка кармоў на Быхаўшчыне: міжраённыя механізаваныя атрады прыйшлі на дапамогу аграрыям
04.06.2025 - 11:29
03.06.2025 - 16:30
Юрый Назараў: у Бабруйскай фабрыкі мастацкіх вырабаў вялікі патэнцыял для росту аб'ёмаў вытворчасці
03.06.2025 - 10:22
У Магілёўскай вобласці ў корманарыхтоўку ўключыліся ўсе раёны
02.06.2025 - 11:22
Чавусы зменьваюцца: новыя дарогі, скверы і камфорт у кожным двары